JOM TENGOK APA ADA DI NUFFNANG....

KENANGAN DI EIDULFITR 1431H

KENANGAN DI EIDULFITR 1431H

Tuesday, April 21, 2009

APA PULAK NAK DITULIS NI.....

Assalamualaikum...Selamat sejahtera...

Tak la byk bercelotehnya...Ada idea tak? Apa kata pelawat-pelawat yang dihormati bagi satu tajuk/ komen/idea untuk dibentangkan buat tatapan pelawat semua...Saya nak tulis pun, kot tak kena dengan selera tuan/puan/cik....

K la, menunggu signal dari semua.

Wassalam,

6 comments:

  1. Salam Megat....
    Tahniah diucapkan sbb dah ada blog sendiri...
    bila balik kk, nanti boleh borak pasal blog...
    teman pun nak belajo buat blog...

    ReplyDelete
  2. salam en....
    mungkin boleh dikongsi ilmu haraki semasa berada di kampus..!
    Ada tk..?

    ReplyDelete
  3. tulislah megat perkembangan kat labuan macam mana?
    tempat-tempat best, cuti anak bini bawa jln2 kat mana.

    EX-ROOMATE 282 KTDI

    ReplyDelete
  4. salam en. megat..
    kalau sy sebagai ex-kml dan ex-al-irfaan prefer en megat tulis pasai perkembangan kml. kalau tak pun mungkin en.megat boleh bagi tips kat budak2 yg insyaAllah bakal gred, macamana menghadapi realiti sebenar luar kampus dari konteks kelangsungan dakwah ataupun macamana menghadapi alam pekerjaan. sekian...

    ReplyDelete
  5. mmmmmm/........

    ReplyDelete